bezoek  op Facebook bezoek KameleonPlus op Google+

onzediensten

responsivewebdesign

De tijd dat mensen enkel vanop hun pc op het internet surften ligt al een tijdje achter ons. Steeds meer internetgebruikers vinden de weg naar tablets en smartphones. En toch zijn heel wat websites niet ‘duimvriendelijk’ als ze niet op pc worden bekeken.

e-commerce

Naast een gewone website kunt u bij KameleonPlus ook terecht voor een webshop. Standaard doen we daarvoor een beroep op een degelijke e-commerce module die we aanpassen en lay-outen naar uw wensen. Dit allemaal volgens de noden van uw potentiële klanten.

logo en huisstijl

Een logo is het gezicht van een onderneming en het is een belangrijke basis voor al uw verdere communicatie. Een sterk logo zorgt er voor dat u een uitstekende eerste indruk maakt bij uw doelgroep. En dat is toch waar iedere onderneming naar op zoek is?

grafischontwerp

Vaak stopt het niet bij een logo en een huisstijl. Om met uw bedrijf naar buiten te komen zijn er nog heel wat andere zaken die u nodig kunt hebben. Denk maar aan folders, brochures, flyers, autobelettering, enz. KameleonPlus kan deze ontwerpen en uitwerken, uiteraard volledig passend bij uw huisstijl, die u al dan niet door ons hebt laten verzorgen.

Neem contact op met KameleonPlus