bezoek  op Facebook bezoek KameleonPlus op Google+

onzeblog

23 augustus 2017 I ,

De dag van vandaag is iedereen volledig vertrouwd met het internet, maar je kan er niet omheen dat niet alles rozengeur en maneschijn is. Hacken, virussen,... het zijn maar enkele van de gevaren die om de hoek loeren. Je kunt alleen maar hopen dat paswoorden, persoonsgegevens, etc niet in verkeerde handen geraken. Als eigenaar van een website kun je echter op een eenvoudige manier de gegevens van je bezoekers beter beveiligen.

lees meer
11 december 2015 I

Wie in België geen lid is van Facebook kan sinds gisteren geen toegang meer krijgen tot het online platform. Dit als gevolg van de veroordeling die Facebook hier opliep. Vooral kleine bedrijven die enkel nog een facebookpagina hebben dreigen hiervan de dupe te worden.

lees meer
7 augustus 2015 I

U denkt eraan uw website te vernieuwen? Wat ons betreft altijd een goed idee. Alleen stopt het niet van zodra de website online staat. Het is om verscheidene redenen belangrijk dat de website ook na de lancering regelmatig aangepast wordt.

lees meer
8 april 2015 I , ,

Er is al veel over gesproken, maar binnenkort is het effectief zo ver. Vanaf 21 april wordt het voor uw ranking in Google nog belangrijker of uw website mobiel vriendelijk is of niet. Vanaf dan wordt dit door Google immers mee genomen in hun algoritmen die deze ranking bepalen.

lees meer
13 februari 2015 I ,

We kunnen het niet laten om trots te melden dat IB Office ons het vertrouwen gaf om hun webshop te restylen en herwerken. De webshop is een B2B-platform dat allerhande kantoorgerief en -toebehoren aanbiedt, aansluitend op de fysieke winkel van IB te Kuurne.

lees meer
10 december 2014 I ,

Nog niet zo lang geleden was vooral skeuomorphic design dé trend bij het ontwerpen van een website. Schaduwen, drukke patronen en achtergronden, 3d-effecten,... alles werd aangewend om het geheel een realistisch gevoel te geven. De laatste jaren is deze trend echter enorm afgebrokkeld. Flat design is dé nieuwe standaard.

lees meer
Neem contact op met KameleonPlus