bezoek  op Facebook bezoek KameleonPlus op Google+

overons

wie zijn we

KameleonPlus is een jong ontwerp- en webbureau ontstaan uit de gecombineerde expertise van 2 broers. Passie en klantgerichtheid maken bij ons het verschil. Dankzij ons kleine team staan we dicht bij de klant en biedt KameleonPlus een heel persoonlijke service. Luisteren naar u staat bij ons op nummer één. Onze passie en gedrevenheid zorgen er vervolgens voor dat we samen met u iets neerzetten waar we beiden trots op zijn.

wat doen we

KameleonPlus brengt liever kwaliteit dan kwantiteit. Op onze website vindt u dus enkel de diensten terug waarin we echt gespecialiseerd zijn. In hoofdzaak gaat dit om responsive websites. Wenst u echter een nieuw logo of een nieuwe huisstijl dan verzorgen wij dit ook zonder probleem. Bij andere aanvragen gaan wij steeds na wat de beste weg voor u is. Indien nodig dan doen we een beroep op betrouwbare partners die elk gespecialiseerd zijn in hun vak.

hoe werken we

Door de jaren heen hebben we geleerd dat klanten al te vaak worden overspoeld met vage verkooppraatjes. Daarom kiezen wij voor een duidelijke en open communicatie. Wij werken volgens een goed uitgekiend werkproces, zodat u op voorhand perfect weet waar u aan toe bent. Duidelijke afspraken garanderen immers kwaliteit op alle niveaus.

Bekijk ons werkproces

Tom De Leersnyder
grafisch ontwerper

Jan De Leersnyder
developer

Neem contact op met KameleonPlus