bezoek  op Facebook bezoek KameleonPlus op Google+

onzeblog - usability

10 december 2014 I ,

Nog niet zo lang geleden was vooral skeuomorphic design dé trend bij het ontwerpen van een website. Schaduwen, drukke patronen en achtergronden, 3d-effecten,... alles werd aangewend om het geheel een realistisch gevoel te geven. De laatste jaren is deze trend echter enorm afgebrokkeld. Flat design is dé nieuwe standaard.

lees meer
26 oktober 2014 I ,

In onze vorige artikels gaven we al aan dat het belangrijk is dat de bezoekers van uw website snel de info kunnen vinden die ze zoeken. Dit kan alleen als uw website snel en gebruiksvriendelijk is. De snelheid bespraken we reeds in een ander artikel, maar het is zeker even interessant om te weten hoe u de gebruiksvriendelijkheid kunt verhogen.

lees meer
21 oktober 2014 I ,

Mensen hebben tegenwoordig steeds minder tijd. Dat heeft ook zijn invloed op het geduld dat ze uitoefenen bij het bezoeken van websites. Onderzoek leert dat heel wat bezoekers uw website  meteen weer verlaten als de eerste pagina niet snel genoeg laadt. Dit is uiteraard een slechte zaak, vooral omdat dit een negatieve invloed heeft op uw ranking in Google.

lees meer
Neem contact op met KameleonPlus