bezoek  op Facebook bezoek KameleonPlus op Google+

onzeblog - seo

23 augustus 2017 I ,

De dag van vandaag is iedereen volledig vertrouwd met het internet, maar je kan er niet omheen dat niet alles rozengeur en maneschijn is. Hacken, virussen,... het zijn maar enkele van de gevaren die om de hoek loeren. Je kunt alleen maar hopen dat paswoorden, persoonsgegevens, etc niet in verkeerde handen geraken. Als eigenaar van een website kun je echter op een eenvoudige manier de gegevens van je bezoekers beter beveiligen.

lees meer
8 april 2015 I , ,

Er is al veel over gesproken, maar binnenkort is het effectief zo ver. Vanaf 21 april wordt het voor uw ranking in Google nog belangrijker of uw website mobiel vriendelijk is of niet. Vanaf dan wordt dit door Google immers mee genomen in hun algoritmen die deze ranking bepalen.

lees meer
15 oktober 2014 I ,

Het is al lang geen geheim meer dat steeds meer mensen mobiel surfen. Meer en meer bedrijven begrijpen dan ook dat hun website daarop voorzien moet worden. Responsive webdesign biedt de uitweg. In dit artikel staan we eens stil bij de invloed die responsive webdesign heeft op de vindbaarheid van uw website in zoekmachines, Google in het bijzonder.

lees meer
Neem contact op met KameleonPlus