bezoek  op Facebook bezoek KameleonPlus op Google+

onzeblog - oktober 2014

31 oktober 2014 I , ,

Aangezien wij dag in dag uit met het internet bezig zijn en we vooral ook inzetten op responsive webdesign, is het voor ons uiteraard interessant om te blijven volgen hoe het aantal mobiele internetgebruikers zich verhoudt ten opzichte van de internetgebruikers op desktop en laptop.

lees meer
26 oktober 2014 I ,

In onze vorige artikels gaven we al aan dat het belangrijk is dat de bezoekers van uw website snel de info kunnen vinden die ze zoeken. Dit kan alleen als uw website snel en gebruiksvriendelijk is. De snelheid bespraken we reeds in een ander artikel, maar het is zeker even interessant om te weten hoe u de gebruiksvriendelijkheid kunt verhogen.

lees meer
21 oktober 2014 I ,

Mensen hebben tegenwoordig steeds minder tijd. Dat heeft ook zijn invloed op het geduld dat ze uitoefenen bij het bezoeken van websites. Onderzoek leert dat heel wat bezoekers uw website  meteen weer verlaten als de eerste pagina niet snel genoeg laadt. Dit is uiteraard een slechte zaak, vooral omdat dit een negatieve invloed heeft op uw ranking in Google.

lees meer
15 oktober 2014 I ,

Het is al lang geen geheim meer dat steeds meer mensen mobiel surfen. Meer en meer bedrijven begrijpen dan ook dat hun website daarop voorzien moet worden. Responsive webdesign biedt de uitweg. In dit artikel staan we eens stil bij de invloed die responsive webdesign heeft op de vindbaarheid van uw website in zoekmachines, Google in het bijzonder.

lees meer
12 oktober 2014 I , ,

Vaak komt het voor dat ondernemers het belang van een goed logo onderschatten. Niet iedereen is er van overtuigd dat dit iets extra biedt. In de huidige maatschappij heb je als bedrijf echter maar één kans op een goede eerste indruk. Om meteen te scoren is een weldoordacht logo met bijbehorende huisstijl van onschatbare waarde.

lees meer
Neem contact op met KameleonPlus