bezoek  op Facebook bezoek KameleonPlus op Google+

onzediensten

terug naar overzicht
e-commerce

Naast een gewone website kunt u bij KameleonPlus ook terecht voor een webshop. Standaard doen we daarvoor een beroep op een degelijke e-commerce module die we aanpassen en lay-outen naar uw wensen.  Daarnaast is het echter ook mogelijk om volledig custom te werken of bepaalde zaken bij te laten programmeren. Dit allemaal volgens de noden van uw potentiële klanten.

We pakken uw webshop op identiek dezelfde manier aan als een gewone website. Na de briefing bekijken we eerst de structuur. Pas als deze goed op punt staat beginnen we met het ontwerp. Indien gewenst zorgen we er via responsive webdesign uiteraard ook voor dat de webshop optimaal werkt op tablets en smartphones.

Eens u het ontwerp hebt goedgekeurd wordt de webshop helemaal ontwikkeld. We houden u regelmatig op de hoogte en tijdens de ontwikkeling kunt u bijsturen waar nodig. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. Eens de webshop klaar is wordt er uiteraard nog uitgebreid getest en krijgt u nog de kans om de laatste details te finetunen. Daarna is de lancering van de webshop een feit. We tonen u uitgebreid hoe u de website kunt beheren en blijven het allemaal ook na de lancering opvolgen. Bij vragen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

Heeft u interesse in een webshop?
Neem contact op met KameleonPlus
of bel 0473 736 208

 

Neem contact op met KameleonPlus